Menjar i beure
,
2021

Tast virtual i presentació de les noves anyades del celler Bàrbara Forés

Quan els ametllers comencen a florir hi ha un canvi amb la percepció del paisatge: una atmosfera més lluminosa, d’aromes dolces i dies una miqueta més llargs. Amb aquestes primeres flors també arriben les noves anyades del Blanc i Rosat de Bàrbara Forés 'Paisatges de secà'. Enguany no es pot fer una presentació de les noves anyades al celler i us conviden a fer-la virtualment. Han preparat 3 paquets diferents per a que pogueu conèixer les particularitats de l’anyada 2020 i els vins resultants. Tastos que es faran a través d'Instagram (@cellerbarbarafores)

Anomenen 'Paisatges de Secà' a aquell conjunt de vins que provenen de les diferents finques escampades pel terme de Gandesa (DO Terra Alta): El Blanc, El Rosat i El Negre. Es refereixen a l’agricultura tradicional de secà del Mediterrani, caracteritzada per un mosaic agrari divers format majoritàriament per vinyes, oliveres i cereals; per l’alta insolació i el règim de pluja escàs; pels murs de pedra seca i els marges habitats per la vegetació mediterrània (ginesta, argilaga, romer, timó, esbarzers, etc.), i per les taques de bosc i tot allò que en forma part. La mirada als paisatges de secà combina altituds i orientacions, obagues i solanes, planes i costers de les nostres finques. I combina també les varietats de raïm amb les quals treballen, sempre seguint els principis de l'agroecologia.

Programa: 

Divendres 12 de març: Català | 19:30h
Dissabte 13 de març: Castellà | 19:30h

Preu: 

 

- Pack S: la mida més petita,  conté 2 ampolles de Blanc 2020 i 2 ampolles de Rosat 2020 + tast virtual + enviament 38€
- Pack M: la mida mitjana, conté 3 ampolles de Blanc 2020 i 3 ampolles de Rosat 2020 + tast virtual + enviment 54€
- Pack L: la mida gran i que combina 2 referències de cada un dels vins que engloba la col.lecció 'Paisatges de secà'. És a dir: 2 ampolles de Blanc 2020, 2 ampolles de Rosat 2020 i 2 ampolles de Negre 2018 + tast virtual + enviament 57€.

Els packs estaran disponibles fins el dimecres 10 de març. Compra el teu pack aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1