Música
,
2022
Diumenge 20 de març, 20h
Oficina de Turisme
Ulldecona

Concert d'UNO

En el marc del cicle 'Secrets' de les JMEP (Jornades Musicals a l'Ermitat de la Pietat d'Ulldecona), concert d'UNO, el projecte liderat pel jove artista Leon Guallart on el folk electrònic, el pop orquestral i les visuals ens aportaran una experiència sensorial que pocs artistes aconsegueixen.

Sinopsi: 

UNO és el projecte creat pel cantant, compositor i realitzador audiovisual Leon Guallart després que es retirés a una casa prop de l’oceà per curar-se de relacions trencades i conflictes passats. Allà va iniciar un procés d’introspecció i renaixement que el portaria a un despertar espiritual. És resultat és un projecte musical conceptual on el folk acústic, l’electrònica, la musica orquestral i el pop lluminós es fonen en un relat ple d’arranjaments preciosistes i on cada tema és entès com un narració del seu procés de transformació, recolzat per visuals realitzades per l’artista.

 

Formació a quintet de veu i guitarra, bateria, trompa, trompeta i violoncel. Tot acompanyat de visuals conceptuals per a cada tema.

 

Preu: 

8,14€ (Comprar l'entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Jornades Musicals a l'Ermitat de la Pietat d'Ulldecona

Col·labora: 

Ajuntament d'Ulldecona

Més informació: