Arts
,
2022

Exposició 'L'espai imaginat'

Coincidint amb la XXVII Fira de la Terrissa de la Galera, exposició 'L'espai imaginat', de Teresa Aparicio, graduada en Ceràmica per l’Escola d’Art de València des de l’any 1977. A més, ha realitzat diferents cursos de tècniques ceràmiques, ha participat en congressos sobre ceràmica, estades d’artistes i seminaris.

L’any 1983 va obtenir l’Accèssit al Concurs Nacional de ceràmica de l’Alcora i l’any 1985 va guanyar, el Premi 'Vicente Díez, S.L' al Concurs nacional de Ceràmica de l’Alcora, també. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a diferents museus i espais del País Valencià, Catalunya, l’estat espanyol, França i Japó.

Horari: 

De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14h

Inauguració: 

Dissabt 29 d'abril, 18:15h

Sinopsi: 

"Observant el nostre univers que s’expandeix, ordenat i silenciós, pel qual transitem, sense quasi adonar-nos, he trobat una escletxa per crear un planetari propi, dintre d’un espai imaginat. A partir de formes en principi esfèriques, estes van evolucionat cap a figures que giren sobre sí mateix, es trenquen i projecten cap a l’exterior part de les seves masses internes, en una silenciosa comunicació entre elles Plaques modelades de material ceràmic conformen estos volums que bateguen baix una coberta d’esmalt, en alguns casos reforçats amb òxids, completant la decoració amb un toc de llustre i, finalment, el forn, que transforma tots estos elements."

Organitza: 

Ajuntament de la Galera, Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa i Punt d'Interès Artesanal

  • imatge de control 1per1