Arts
,
2022

Exposició 'Paisatges del Montsià'

Exposició d’aquarel·les 'Paisatges del Montsià', de Mercè Algueró Grego. Llicenciada en Belles Arts i en Història de l’Art, té estudis, també, d’il·lustració a l’escola Francesca Bonnemaison, de la Diputació de Barcelona.

En aquesta exposició, a través del dibuix, aproparà l'espectador als paisatges del Montsià, centrant-se en tots aquells detalls que més els caracteritzen. Paisatges de terra, mar, conreus, arquitectures, arbres, plantes, etc. Obres plenes de vida, amb colors suaus que transmeten calma, pau i denoten acolliment, vitalitat i una certa recança de tot allò que forma part dels orígens de l’artista, ara, un xic allunyada d’aquests.

Composicions on cuida fins al darrer detall, on hi ha vida, on retrata el tarannà del territori i allò que el fa únic i singular. Un conjunt d’obres que conviden a reflexionar, a conèixer amb profunditat tot allò que ofereixen les nostres terres a aquells que són de fora, al mateix temps, que mostren en deteniment tot allò que ens envolta i sovint se’ns escapa als del territori.

Horari: 

De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14h

Organitza: 

Ajuntament de la Galera, Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa i Punt d'Interès Artesanal

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1