Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de febrer de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida de carxofes amb encenalls de foie d'ànec i formatge parmesà
- Crema de carabassa amb encenalls de pernil ibèric
- Escrita a la meniere amb salsa de tàperes
- Xarrup de llimona amb un toc de menta
- Timbal d'ossobuco amb patata trufada
Postres: Pastís de xocolata amb crema anglesa
Cafè
Aigües i vins del Celler
40€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.