Menjar i beure
,
2022
Mes de novembre
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de novembre - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de novembre de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Carpaccio de picanya de buey amb vinagreta d'encurtits
- Assortit de carpaccios (Carpaccio de tonyina roja amb soia, carpaccio de bacallà amb tomàquet de penjar i salmó salvatge regat amb oli D.O.P Baix Ebre i Montsià)
- Crema de galeres
- Cocotxes de bacallà amb carxofes
- Sorbet de clementina de les Terres de l'Ebre
- Timbal d'ossobuco amb saltejat de bolets

Postres: Milfulls de gelat de torró amb xocolata calenta

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

43€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1