Jump to navigation
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
Menú degustació del mes de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Assortit d'embotits de la Finca: - Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia - Roast beef amb salsa tàrtara - Cecina amb Parmesà Pa de vidre amb tomàquet de penjat Entrants freds del mar: - Boqueró amb mousse d'albergínia - Carpaccio de tonyina amb maionesa de soia - Mil fulls de mousse de llagostins Croquetes de rabo de bou i patates palla Calamarets amb favetes Ou, carxofes i foie d'ànec
A triar peix o carn: - Lluç al donosti - Bacallà amb carxofes - Salmó a la crema de taronja - Ternasco al forn amb patates panadera - Rabo de bou -Secret ibèric amb salsa de tòfona
Postres a triar: - Mil fulls de crema amb xocolata calenta - Farinetes - Gelat de torró amb xocolata calenta
Cafè Aigües, vins i caves del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego