Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de la Castanyada de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Benvinguda amb crema de carabassa amb encenalls de pernil ibèric
- Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita
- Caneló de tàrtar de tonyina
- Sepietes de la punxa amb favetes
- Daus de bacallà gratinat al forn amb allioli
- Sorbet de meló
- Melós de vedella amb bolets
Postres: Ceviche de mango amb caramel de gingebre
Panellets i castanyes
Cafè
Aigües i vins del Celler
Amenitzat amb DJ
50€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.