Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Menú degustació de la Castanyada de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Benvinguda amb crema de carabassa amb encenalls de pernil ibèric - Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita - Caneló de tàrtar de tonyina - Sepietes de la punxa amb favetes - Daus de bacallà gratinat al forn amb allioli - Sorbet de meló - Melós de vedella amb bolets
Postres: Ceviche de mango amb caramel de gingebre
Panellets i castanyes
Cafè Aigües i vins del Celler
Amenitzat amb DJ
50€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego