Jump to navigation
Mes d'abril
Del 25 d'abril a l'11 de maig
Dies 17 i 18 de maig
Dissabte 24 de maig, 19h
Dissabte 21 de juny
Menú degustació del mes de desembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Carpaccio de wagyu amb l’oli d’oliva D.O.P. Baix Ebre-Montsià - Caneló de tàrtar de toynina roja de Balfegó - Crema trufada amb ou poche i salsa de bolets - Bacallà guisat amb tomàquet de penjar i espàrrecs verds - Sorbet de clementina de les Terres de l’Ebre - Secret Ibèric Juan Manuel amb crema de tòfona
Degustació de postres: - Menjar blanc d’arròs D.O.P. Delta de l’Ebre - Profiterols de crema - Tiramisú
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego