Jump to navigation
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Diumenge 12 maig, 10:30h
Menú degustació de Festes Majors de Santa Bàrbara de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants Selectes Diego: - Caneló de tàrtar de tonyina roja de Balfegó - Rotllet de cecina amb formatge fresc i parmesà - Assortit de formatges selectes amb les seves melmelades - Croquetes de rabo de bou amb un toc de romesco - Sepietes de la punxa amb ceba - Cocotxes de bacallà amb salsa verda i musclos del Delta - Tprtetes de camarons i maioinesa de kimchi - Brioix de melós de vedella de la Finca
Degustació de postres: - Pastís de tiramisú - Tub de farinetes - Bombó de coco
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego