Menjar i beure
,
2023
Del 7 al 9 de juliol
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de Festes Majors - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Festes Majors de Santa Bàrbara de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
Entrants Selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja de Balfegó
- Rotllet de cecina amb formatge fresc i parmesà
- Assortit de formatges selectes amb les seves melmelades
- Croquetes de rabo de bou amb un toc de romesco
- Sepietes de la punxa amb ceba
- Cocotxes de bacallà amb salsa verda i musclos del Delta
- Tprtetes de camarons i maioinesa de kimchi
- Brioix de melós de vedella de la Finca

Degustació de postres:
- Pastís de tiramisú
- Tub de farinetes
- Bombó de coco

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1