Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Menú degustació del mes de maig de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Ensaladilla de la casa amb tonyina marinada amb soia - Caneló de tàrtar de tonyina roja - Rotllets de cecina amb formatge fresc - Cigrons amb rabo de bou - Xarrup de menta fresca - Filet de vedella a la brasa gratinat amb formatge Morbier
Postres: Carpaccio de taronja amb crema catalana
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego