Música
,
2024
Diumenge 4 d'agost, 11h
Casa de Cultura
La Sénia

Concert 'Selecció Mosaic' a La Sénia

En el marc del DeltaChamber Music Festival, concert 'Selecció Mosaic' a La Sénia, que serà un extracte dels programes dels concerts centrals d’enguany, interpretat per 9 solistes de corda, vent, piano i percussió, juntament amb 2 joves de talent excepcional. Músiques africanes, valsos vienesos i algunes altres sorpreses, seran els petits cristalls preciosos que conformaran un mosaic de textures musicals plenes de colors, ritmes i energies.

*Després del concert, brindarem per la 9a edició de DeltaChamber Music Festival amb una copa cortesia del celler Les Vinyes del Convent i de la mà de la sommelier Llúcia Castaño.

El concert 'Selecció Mosaic', creat en i per al festival durant una setmana d’intensius assajos, aprenentatge i convivència, és part del projecte DeltaChamber al Territori i del Programa Young Talent. També es podrà veure a Horta de Sant Joan i a Tortosa.

Programa: 

Consulta el programa del concert aquí (enllaç)

Preu: 

10€/ persona (inclou copa) | Compra l'entrada aquí - enllaç

Fitxa tècnica: 

DeltaChamber Soloists:
Daniela Jung (violí), Marta Cardona Ahumada (violí), Blai Gumí Roca (contrabaix), Laura Ruiz Ferreres (clarinet), Pau Rodríguez Ruiz (clarinet), María José García Zamora (fagot), Carles Chordà Sanz (trompa), Yuko Masuda-Dreher (piano), Salvador Soler Chumillas (percussió)

Programa Young Talent:
Raquel Roldán i Montserrat (viola), Alex Olmedo Duynsaleger (violoncel)

Organitza: 

DeltaChamber Music Festival

Col·labora: 

Ajuntament de La Sénia