Espectacles
,
2024

Espectacle 'Guillem Albà & Marabunta. 10 anys'

Festa d'aniversari dels 20 anys de Xarxa Ulldecona, amb l'espectacle Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Una festa vital, absurda, histriònica, irreverent i única. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Això sí, amb un somriure a la cara!

L'espectacle 'Marabunta' s'acomiada després de més de deu anys en gira per a tota la península i la resta d'Europa amb un espectacle especial que reuneix els millors moments dels multipremiats 'Marabunta' i 'Jaleiu'.

'Marabunta' és un show descarat i magnètic. Esquetxos a tempo matemàtic. Gags absurds. Cançons pròpies. Cabaret. Res té sentit i tot és possible. Sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi.

A sobre l'escenari, Guillem Albà, un frontman amb classe i amb zero dignitat. L'antiheroi empàtic i simpàtic. Acompanyat de la versàtil orquestra La Marabunta és capaç de domesticar qualsevol estil musical que se li posi al davant multiplicant el joc. Darrere d'aquesta irrefrenable festa amb el públic com a còmplice hi ha el desig del bufó silenciat: fer feliç la gent.

Preu: 

Nen/a: 10€ | Adult: 12€ (Compra l'entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea original, guió i composició musical: Guillem Albà & La Marabunta
Direcció: Guillem Albà
Direcció musical: Albert Comaleras
Intèrprets: Guillem Albà, Albert Comaleras, Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Martí Soler, Enric Gómez i Irene Garcés
Text de les cançons: Pau Escribano, Anna Roig i Tatiana Sánchez
Veu en off: Àngel Llàcer

Organitza: 

Xarxa Ulldecona

Col·labora: 

Ajuntament d'Ulldecona

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar