Arts
,
2024

Exposició de pintura de Neus Higuera

Exposició de pintura de Neus Higuera qui, a través de la tècnica de la tinta, l'oli i el guaix, actualment se centra en paisatges de les Terres de l’Ebre, concretament del Baix Ebre.

Entre els anys 1981 i 1986, Neus, realitza estudis de pintura i gravat a l’Escola Massana de Barcelona obtenint el títol de Pintura i el de Pintura Mural, després de la revàlida, a La Llotja, Escola Oficial d’Arts i Oficis de Barcelona, l’any 1986. Del 1988 al 1989 porta a terme estudis de serigrafia al Taller ‘Formatos’ de Barcelona. Neus, ha participat en exposicions col·lectives a Catalunya, Alemanya i Estats Units, i, individuals a diferents espais i galeries de Barcelona.

El procés de creació pictòrica de la seva obra ha estat motiu d’un projecte d’investigació dirigit per la Doctora Lourdes Cirlot, alhora que ha donat lloc al guió d’un llargmetratge dirigit per Luisa del Rio. De tot plegat es conserva documentació (imatges, catàlegs, crítiques, etc.) a la base de dades i als arxius de la Biblioteca de la Divisió de Ciències Humanes i Socials del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona.

Horari: 

De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14h

Organitza: 

Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa

  • imatge de control 1per1