Menjar i beure
,
2024
Del 20 al 22 d'octubre
Mercat Municipal
Flix

GastroDolç Flix

Celebració del GastroDolç Flix (certamen fins l'any passat anomenat GastroEbre), jornades gastronòmiques de pastisseria i cuina dolça, amb tres dies de showcookings en directe a càrrec de grans figures del sector com Oriol Balaguer, Gessamí Caramés, Pau Carranz o Toni Vera.

> Es poden seguir les sessions de cuina en directe a través del Canal de Youtube de GastroEvents aquí (enllaç)

Programa: 

Diumenge 20 d'octubre
17:00h | Inauguració GastroDolç 2024
17:30h | 'L'excel·lència de la pastisseria creativa' amb Oriol Balaguer
18:15h | 'Pastís de Formatge català 2024' amb Pau Carranza
19:00h | 'Pastissos i Cocteleria amb oli DOP Terra Alta' amb Gessamí i Clàudia Caramés
19:45h | Berenar popular

Dilluns 21 d'octubre
10:00h | 'La part més dolça el Mandarin Oriental Barcelona' amb Josep Esturi
10:45h | 'aPAssionats del Pa i el Territori' amb la família Sistaré
11:45h | 'Reinterpretant postres clàssics amb Estrella' amb Víctor Torres i Jesús Chávez
12:30h | 'Pastisseria de territori vegana, sense lactosa i sense gluten' amb Paula Domènech
16:30h | 'Brunch & pastisseria: un nou concepte a GOU pastisseria & Nareta Cafè' amb Ruth Gou
17:15h | 'La Cuina Dolça com a continuació del menú' amb Mar Ibáñez
18:15h | 'Bomboneria en producte de territori' amb Llorenç Peral
19:00h | 'L'arròs de la DOP del Delta de l'Ebre com a producte principal dels postres' amb Jordi Guillem

Dimarts 22 d'octubre
10:00h | 'Esmorzar de fleca' amb Pau Carranza
10:40h | 'Els flambées tradicionals' amb Josep Font i 'Botifarra dolça de l'Empordà amb caramel·litzat de poma del Montgrí' amb Jaume Font
11:30h | Reconeixement a Jordi Butrón 'El llegat de l'Espaisucre: 25 anys
12:30h | 'Croissant de mantega' amb Toni Vera

Organitza: 

Gastroevents

Col·labora: 

Ajuntament de Flix i DOP Oli Terra Alta

Més informació: 

Web GastroEbre
Instagram GastroEvents

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1