Jump to navigation
Celebració del GastroDolç Flix (certamen fins l'any passat anomenat GastroEbre), jornades gastronòmiques de pastisseria i cuina dolça, amb tres dies de showcookings en directe a càrrec de grans figures del sector com Oriol Balaguer, Gessamí Caramés, Pau Carranz o Toni Vera.
> Es poden seguir les sessions de cuina en directe a través del Canal de Youtube de GastroEvents aquí (enllaç)
Diumenge 20 d'octubre: 17:00h | Inauguració GastroDolç 2024 17:30h | 'L'excel·lència de la pastisseria creativa' amb Oriol Balaguer 18:15h | 'Pastís de Formatge català 2024' amb Pau Carranza 19:00h | 'Pastissos i Cocteleria amb oli DOP Terra Alta' amb Gessamí i Clàudia Caramés 19:45h | Berenar popular
Dilluns 21 d'octubre: 10:00h | 'La part més dolça el Mandarin Oriental Barcelona' amb Josep Esturi 10:45h | 'aPAssionats del Pa i el Territori' amb la família Sistaré 11:45h | 'Reinterpretant postres clàssics amb Estrella' amb Víctor Torres i Jesús Chávez 12:30h | 'Pastisseria de territori vegana, sense lactosa i sense gluten' amb Paula Domènech 16:30h | 'Brunch & pastisseria: un nou concepte a GOU pastisseria & Nareta Cafè' amb Ruth Gou 17:15h | 'La Cuina Dolça com a continuació del menú' amb Mar Ibáñez 18:15h | 'Bomboneria en producte de territori' amb Llorenç Peral 19:00h | 'L'arròs de la DOP del Delta de l'Ebre com a producte principal dels postres' amb Jordi Guillem
Dimarts 22 d'octubre: 10:00h | 'Esmorzar de fleca' amb Pau Carranza 10:40h | 'Els flambées tradicionals' amb Josep Font i 'Botifarra dolça de l'Empordà amb caramel·litzat de poma del Montgrí' amb Jaume Font 11:30h | Reconeixement a Jordi Butrón 'El llegat de l'Espaisucre: 25 anys 12:30h | 'Croissant de mantega' amb Toni Vera
Gastroevents
Ajuntament de Flix i DOP Oli Terra Alta
Web GastroEbre Instagram GastroEvents
Dissabte 26 d'octubre
De l'11 al 27 d'octubre
Del 25 al 27 d'octubre
Del 25 d'octubre al 3 de novembre
Cada dijous
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre