Jump to navigation
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
Celebració del GastroDolç Flix (certamen fins l'any passat anomenat GastroEbre), jornades gastronòmiques de pastisseria i cuina dolça, amb tres dies de showcookings en directe a càrrec de grans figures del sector com Oriol Balaguer, Gessamí Caramés, Pau Carranz o Toni Vera.
> Es poden seguir les sessions de cuina en directe a través del Canal de Youtube de GastroEvents aquí (enllaç)
Diumenge 20 d'octubre: 17:00h | Inauguració GastroDolç 2024 17:30h | 'L'excel·lència de la pastisseria creativa' amb Oriol Balaguer 18:15h | 'Pastís de Formatge català 2024' amb Pau Carranza 19:00h | 'Pastissos i Cocteleria amb oli DOP Terra Alta' amb Gessamí i Clàudia Caramés 19:45h | Berenar popular
Dilluns 21 d'octubre: 10:00h | 'La part més dolça el Mandarin Oriental Barcelona' amb Josep Esturi 10:45h | 'aPAssionats del Pa i el Territori' amb la família Sistaré 11:45h | 'Reinterpretant postres clàssics amb Estrella' amb Víctor Torres i Jesús Chávez 12:30h | 'Pastisseria de territori vegana, sense lactosa i sense gluten' amb Paula Domènech 16:30h | 'Brunch & pastisseria: un nou concepte a GOU pastisseria & Nareta Cafè' amb Ruth Gou 17:15h | 'La Cuina Dolça com a continuació del menú' amb Mar Ibáñez 18:15h | 'Bomboneria en producte de territori' amb Llorenç Peral 19:00h | 'L'arròs de la DOP del Delta de l'Ebre com a producte principal dels postres' amb Jordi Guillem
Dimarts 22 d'octubre: 10:00h | 'Esmorzar de fleca' amb Pau Carranza 10:40h | 'Els flambées tradicionals' amb Josep Font i 'Botifarra dolça de l'Empordà amb caramel·litzat de poma del Montgrí' amb Jaume Font 11:30h | Reconeixement a Jordi Butrón 'El llegat de l'Espaisucre: 25 anys 12:30h | 'Croissant de mantega' amb Toni Vera
Gastroevents
Ajuntament de Flix i DOP Oli Terra Alta
Web GastroEbre Instagram GastroEvents