Coca de Sant Joan

També et pot interessar
Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió, amb Dj.
Menú:
Entrants selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja
- Duo de la finca de roast beef amb salsa tàrtara i rotllet de cecina amb oli i parmesà
- Ravioli de salmó salvatje
- Ou poche amb crema de bolets
- Calamar farcit amb la seva tinta
- Sorbet de menta fresca
- Filet de vedella de la Finca amb foie d'ànec i crema de tòfona
Postres:
- Ceviche de mango amb caramel de gingebre
- Coca de Sant Joan
Cafè & Vins i caves del Celler
55€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.