Menjar i beure
,
2024
Diumenge 23 de juny, 21h
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú de Sant Joan - Hotel Restaurant Diego

També et pot interessar

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió, amb Dj.

Menú
Entrants selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja
- Duo de la finca de roast beef amb salsa tàrtara i rotllet de cecina amb oli i parmesà
- Ravioli de salmó salvatje
- Ou poche amb crema de bolets
- Calamar farcit amb la seva tinta
- Sorbet de menta fresca

- Filet de vedella de la Finca amb foie d'ànec i crema de tòfona

Postres: 
- Ceviche de mango amb caramel de gingebre
- Coca de Sant Joan

Cafè & Vins i caves del Celler

Preu: 

 

55€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar