Menjar i beure
,
2024
Mes de setembre
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de setembre - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de setembre de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Amanida de tonyina roja marinada amb soia
- Cecina de vaca de la Finca amb oli i Parmesà
- Boqueró farcit de mousse d'albergínia
- Daus de bacallà arrebossat amb panko
- Calamar a la planxa
- Sorbet de fruits del bosc
- Cua de rap al pebre

Postres: Caneló de meló amb beixamel de canella

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1