Jump to navigation
Mes de novembre
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Cada dijous
Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:> Entrants Selectes Diego: - Assortit d'embotits de la Finca (carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà) - Pa de vidre amb tomàquet - Caneló de tàrtar de tonyina roja - Mil full de mousse de llagostins de la Ràpita - Croquetes de rabo de bou amb patates palla - Flor de carxofa amb cecina de la Finca
> A triar peix o carn: - Rap amb carxofes - Bacallà gratinat amb allioli negre - Melós de vedella de la Finca - Entrecot de bou a la brasa - Timbal d'ossobuco amb parmentier trufat
> Postres a triar: - Carpaccio de taronja amb crema catalana - Mil fulls de crema amb xocolata calenta - Sorbet de gerds
Cafè Aigües i vins del Celler
50€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego