Menjar i beure
,
2024

Menú sopar final de festes 'Nit de tapeo' - Hotel Restaurant Diego

Sopar per celebrar el final de les Festes Majors de Santa Bàrbara a l'Hotel Restaurant Diego amb una 'Nit de tapeo'. 

Menú:
- Salmorejo amb encenalls de pernil
- Rotllet de cecina de vaca de la Finca amb oli i parmesà
- Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita
- Boqueró farcit amb crema d'albergínia
- Salpicó de pop
- Daus de bacallà gratinats amb allioli
- Calamar farcit amb la seva tinta
- Mini hamburguesa de vedella de la Finca amb ceba caramel·litzada
- Tiramisú
- Cafè
- Vins i aigües del celler
- Traca final de festes i copa de cava.

Preu: 

 

40€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: