Hotel Restaurant Diego

Sopar per celebrar el final de les Festes Majors de Santa Bàrbara a l'Hotel Restaurant Diego amb una 'Nit de tapeo'.
Menú:
- Salmorejo amb encenalls de pernil
- Rotllet de cecina de vaca de la Finca amb oli i parmesà
- Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita
- Boqueró farcit amb crema d'albergínia
- Salpicó de pop
- Daus de bacallà gratinats amb allioli
- Calamar farcit amb la seva tinta
- Mini hamburguesa de vedella de la Finca amb ceba caramel·litzada
- Tiramisú
- Cafè
- Vins i aigües del celler
- Traca final de festes i copa de cava.
40€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.