Entorn
,
2024
Diumenge 14 d'abril, 10h
Oliverars monumentals
Ulldecona

Taller d’anellament científic d’ocells als Oliverars monumentals d’Ulldecona

Taller d’anellament científic d’ocells als Oliverars monumentals d’Ulldecona, amb Joan Carles Abellà. Una jornada matinal que combina la singularitat de l’emplaçament i el component didàctic i pedagògic que comporta l’estudi dels ocells aprofitant el seu marcatge amb anelles metàl·liques. També es farà una presentació i explicació del projecte dels Oliverars monumentals.

El seu valor, més enllà del pedagògic i didàctic com a lloc on realitzar un seguiment faunístic, ens ajuda a saber què és el que està passant en aquell entorn de forma immediata. A més, el desenvolupament de l’activitat ajuda a generar informació sobre la biologia dels ocells per la seva conservació.

*En acabar l’activitat se servirà un refrigeri per les persones participants.

> Lloc i hora  de trobada: Pàrquing Bonpreu Ulldecona a les 9:30h

(Aquesta activitat forma part del projecte Oliverars monumentals per la biodiversitat que compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència(PRTR), finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU)

Horari: 

De 10 a 13h

Preu: 

 

Socis 10€ | No Socis 15€ | Menors d'edat Gratuït
Reserva la teva plaça aquí (enllaç)

Organitza: 

GEPEC

Col·labora: 

Fundación Biodiversidad

Més informació: 

Web GEPEC
Instagram GEPEC Edc
Facebook GEPEC
Twitter GEPEC Edc

  • imatge de control 1per1