Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes d'abril de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Amanida d'espinacs amb oli i festucs
- Ravioli de mousse de llagostins de la Ràpita
- Sopa de ceba amb formatge
- Calamarets amb borratxets i alls tendres
- Sorbet de menta fresca
- Caneló de vedella amb beixamel trufada
Postres: Lemon pie amb gerds
Cafè
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.