Menjar i beure
,
2025

Menú degustació de la Castanyada - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de la Castanyada de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Benvinguda amb crema de carabassa i encenalls de pernil ibèric
- Mil fulls de mousse de llagostins de la Ràpita
- Caneló de tàrtar de tonyina roja amb soia
- Pop a la brasa amb sal Maldon i allioli
- Saltejat de bolets de temporada amb botifarra blanca
- Sorbet de menta fresca
- Filet de vedella a la crema de foie d'ànec

Postres:
- Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco
- Panellets i castanyes

Cafè
Aigües i vins del Celler

Amenitzat amb DJ

Preu: 

 

60€ (Iva inclòs)
*Taula completa

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1