Jump to navigation
Dilluns 23 de juny, 21h
Dissabte 24 de maig, 19h
Dissabte 24 de maig
Diumenge 25 de maig, 10h
Del 8 al 25 de maig
Del 9 al 25 de maig
Del 16 al 25 de maig
Del 10 al 25 de maig
Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:> Entrants Selectes Diego: - Caneló de tàrtar de tonyina roja i alvocat - Assortit d'embotits de la Finca (roast beef de vedella amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà) - Pa de vidre amb tomàquet - Croquetes de rabo de bou amb patates palla - Sepietes amb borratxets
> A triar peix o carn: - Suprema de lluç al donosti - Bacallà al forn amb allioli - Melós de vedella - Entrecot de bou de la Finca a la brasa
> Degustació de postres
Cafè Aigües i vins del Celler
50€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego