Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
> Entrants Selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja i alvocat
- Assortit d'embotits de la Finca (roast beef de vedella amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà)
- Pa de vidre amb tomàquet
- Croquetes de rabo de bou amb patates palla
- Sepietes amb borratxets
> A triar peix o carn:
- Suprema de lluç al donosti
- Bacallà al forn amb allioli
- Melós de vedella
- Entrecot de bou de la Finca a la brasa
> Degustació de postres
Cafè
Aigües i vins del Celler
50€ (Iva inclòs)
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.