Menjar i beure
,
2025

Menú degustació de Setmana Santa - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
> Entrants Selectes Diego:
- Caneló de tàrtar de tonyina roja i alvocat
- Assortit d'embotits de la Finca (roast beef de vedella amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà)
- Pa de vidre amb tomàquet
- Croquetes de rabo de bou amb patates palla
- Sepietes amb borratxets

> A triar peix o carn:
- Suprema de lluç al donosti
- Bacallà al forn amb allioli
- Melós de vedella
- Entrecot de bou de la Finca a la brasa

> Degustació de postres

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

50€ (Iva inclòs)

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1