Menjar i beure
,
2025
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Alcanar i les Cases d'Alcanar

XXXI Jornades Gastronòmiques de la Clementina

31a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina, en què els restauradors del Col·lectiu de Cuina d'Alcanar i les Cases d'Alcanar ofereixen menús amb la clementina com a producte estrella dels seus plats, tant de cuina casolana d’arrel tradicional com amb creacions més agosarades de la cuina d’autor.

*La Clementina d’Alcanar, que es consumeix en òptimes condicions entre els mesos de novembre i febrer, està inclosa dins la Indicació Geogràfica Protegida (IGP “Clementines de les Terres de l’Ebre” i destaca per la seva qualitat, conferida per les condicions climàtiques i els sòls canareus.

>Restaurants participants:
Can Manel | La Costa | La Marinada | Les Palmeres

Programa: 

Consulta els menús i restaurants aquí (enllaç PDF)

Preu: 

Entre 34 i 45€

Organitza: 

Ajuntament d'Alcanar

Més informació: 

Et pot interessar