Jump to navigation
31a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina, en què els restauradors del Col·lectiu de Cuina d'Alcanar i les Cases d'Alcanar ofereixen menús amb la clementina com a producte estrella dels seus plats, tant de cuina casolana d’arrel tradicional com amb creacions més agosarades de la cuina d’autor.
*La Clementina d’Alcanar, que es consumeix en òptimes condicions entre els mesos de novembre i febrer, està inclosa dins la Indicació Geogràfica Protegida (IGP “Clementines de les Terres de l’Ebre” i destaca per la seva qualitat, conferida per les condicions climàtiques i els sòls canareus.
>Restaurants participants: Can Manel | La Costa | La Marinada | Les Palmeres
Consulta els menús i restaurants aquí (enllaç PDF)
Entre 34 i 45€
Ajuntament d'Alcanar
Web Alcanar Turisme Web Ajuntament d'Alcanar
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre