Arts
,
2017
Del 13 al 31 de maig
Llocs diversos
Alcanar

2a Exposició 'Art i flors als balcons'

Segona edició de la mostra d'art al carrer 'Art i flors als balcons', que reuneix més de 50 obres inèdites d'artistes canareus o vinculats al municipi, exposades en diferents punts del poble, fetes amb diversos materials i tècniques –brodats, acrílics i fotografia impresa, entre d'altres– sense temàtica predeterminada.

Les façanes del nucli antic d'Alcanar es convertiran novament en una galeria d'art contemporani.

*Acte d'inauguració: Dissabte 13 de maig, 19h (Festes de maig)
18:00 - 19:30h: Recepció a la plaça del Camí Ample, entrega de catàlegs als artistes, als propietaris de balcons amb obra exposada i als assistents a la inauguració.
19:00h: Inauguració de l’exposició 'Arti flors als balcons', amb benvinguda i parlaments.
19:20h: Performance a càrrec de Mariaelena Roqué, artista multidisciplinària, i Josep Sancho, reconegut clarinetista d’àmbit internacional.
19:35h: Recorregut per l’itinerari de les obres, on cada artista farà un comentari de la seva tela.
21:15h: Final de l’itinerari a la plaça Major. Seguidament, tindrà lloc un homenatge a Alberto Carrera Blecua amb l’actuació musical de Paula Niubó, estudiant de batxillerat d’Arts Escèniques i alumna de l’Escola Eòlia de Barcelona. Interpretarà la cançó Llàgrimes al cel d’Eric Clapton, acompanyada a la guitarra per Quim Ferré,  també estudiant de batxillerat i de 5è de grau superior al Conservatori  de Música de Tortosa. 
21:30h: Petit refrigeri per als assistents.  

Més informació: 
www.facebook.com/alcanarturisme

  • imatge de control 1per1