Jump to navigation
Mes de desembre
Del 8 de novembre al 31 de gener
Nova edició de la Diada del Llagostí de La Ràpita, el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques dedicades a aquest gustós crustaci.
Les propostes dels restauradors del Col·lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre que es podran degustar són: > Llagostins a la planxa (L'Alberg) > Noodles de sípia i llagostins amb algues i sal de cítrics (Albert Guzmán) > Llagostins crocant (Bon Marisc) > Carpacció de llagostins i taronja almívar de magrana i reducció de mistela negra (Cal Manú) > Tàrtar de llagostins amb sopa de tomàquet (Can Batiste) > Llagostins a la marinera (Casa Ramon Marinés) > Llagostins saltejats amb porros i calçots (Casa Ramon Marinés Àncora) > Llagostins a l'estil mariner (Confraria de Pescadors Verge del Carme) > Llagostins de tardor (Llansola 1921) > Pizza marinera de llagostins rapitencs (Maryluz) > Llagostins saltejats amb carxofes (Miami Can Pons) > Ostres al natural (Musclarium) > Falguera de mar amb llagostins sobre llit criuxent de cansalada (Noves Algues) > Llagostins caramel·litzats amb carxofes i allets tendres (Ventall Freddy)
Tastet + beguda 5€
Més informació: www.turismelarapita.com