Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Jornades gastronòmiques DegusTA Terra Alta, en què vuit restaurants de la comarca oferiran menús de productes de degustació amb predomini de productes de proximitat de qualitat cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta, acompanyats d'una selecció de vi de la DO Terra Alta, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i 40€ per comensal.
Restaurants participants: Batea: Restaurant MiravallGandesa: La Fontcalda | Ginebrals | Piqué | SibaritesHorta de Sant Joan: MirallesPinell de Brai: Catedral del Vi Vilalba dels Arcs: Nou Moderno
Restaurants, menús i preus (Enllaç PDF)
Més informació: terra-alta.org
*Impulsa: Consell Comarcal, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta, l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Denominació d'origen protegida (DOP) Oli de Terra Alta i la denominació d'origen (DO) dels vins de la Terra Alta.