DegusTA Terra Alta - 2016

Jornades gastronòmiques DegusTA Terra Alta, en què vuit restaurants de la comarca oferiran menús de productes de degustació amb predomini de productes de proximitat de qualitat cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta, acompanyats d'una selecció de vi de la DO Terra Alta, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i 40€ per comensal.
Restaurants participants:
Batea: Restaurant Miravall
Gandesa: La Fontcalda | Ginebrals | Piqué | Sibarites
Horta de Sant Joan: Miralles
Pinell de Brai: Catedral del Vi
Vilalba dels Arcs: Nou Moderno
Restaurants, menús i preus (Enllaç PDF)
Més informació:
terra-alta.org
*Impulsa: Consell Comarcal, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta, l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Denominació d'origen protegida (DOP) Oli de Terra Alta i la denominació d'origen (DO) dels vins de la Terra Alta.
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.