Menjar i beure
,
2016
Al llarg del 2016
Restaurants col·laboradors
Batea

Jornades gastronòmiques DegusTA Terra Alta

Jornades gastronòmiques DegusTA Terra Alta, en què vuit restaurants de la comarca oferiran menús de productes de degustació amb predomini de productes de proximitat de qualitat cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta, acompanyats d'una selecció de vi de la DO Terra Alta, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i 40€ per comensal. 

Restaurants participants:
Batea: Restaurant Miravall
Gandesa: La Fontcalda | Ginebrals | Piqué | Sibarites
Horta de Sant Joan: Miralles
Pinell de Brai: Catedral del Vi 
Vilalba dels Arcs: Nou Moderno

Restaurants, menús i preus (Enllaç PDF

Més informació: 
terra-alta.org

*Impulsa: Consell Comarcal, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta, l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la Denominació d'origen protegida (DOP) Oli de Terra Alta i la denominació d'origen (DO) dels vins de la Terra Alta.

  • imatge de control 1per1