VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Sisena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, en què hi participen 21 restaurants (dos més que l'any passat) dels 12 pobles de la comarca de la Terra Alta, que oferiran menús gastronòmics a base de corder, vi, oli i dolços típics de la comarca. També s'hi han afegit 16 establiments d'allotjament, que oferiran descomptes del 10% en el preu de les estades dels clients que acreditin haver consumit un menú del corder, i, per primer cop, 8 carnisseries.
Menús, preus i restaurants: Enllaç PDF
*Organitza: Consell Comarcal de la Terra Alta, Associació d'Hostaleria i de Turisme Rural de la comarca, denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta, i el Grup de Sanejament Ramader d’Oví i Cabrum de la Terra Alta.
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.