Jump to navigation
Dissabte 4 de maig, 11:30h
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 19 d'abril al 12 de maig
Sisena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, en què hi participen 21 restaurants (dos més que l'any passat) dels 12 pobles de la comarca de la Terra Alta, que oferiran menús gastronòmics a base de corder, vi, oli i dolços típics de la comarca. També s'hi han afegit 16 establiments d'allotjament, que oferiran descomptes del 10% en el preu de les estades dels clients que acreditin haver consumit un menú del corder, i, per primer cop, 8 carnisseries.
Menús, preus i restaurants: Enllaç PDF
*Organitza: Consell Comarcal de la Terra Alta, Associació d'Hostaleria i de Turisme Rural de la comarca, denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta, i el Grup de Sanejament Ramader d’Oví i Cabrum de la Terra Alta.