Activa't
,
2015
Dissabte 28 de novembre, 09:30h
Biblioteca Trinitat Fabregat
Alcanar

XII Trobada d’Entitats i Associacions Culturals de l’Antiga Diòcesi de Tortosa

12a edició de la Trobada d'Entitats i Associacions Culturals de l'Antica Diòseci de Tortosa, una jornada anual que, en aquesta ocasió, es dedica a la recerca local i el patrimoni cultural immaterial.

PROGRAMA: 
- Presentació de la Nit de Santa Llúcia, que enguany es durà a terme a Tortosa, l'11 de desembre, a càrrec de Josep Moragrega, president d’Òmnium Terres de l’Ebre.
- Presentació del projecte 'La gelada de 1956', a càrrec de Pau Vinyes i Roig, historiador i vicepresident del Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, que parlarà de l'exposició del 50è. aniversari de la nevada de Nadal de 1962 a Sant Andreu de Palomar, i Ferran Grau, historiador i membre del Centre d'Estudis d'Ulldecona,
- Presentació de l'Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l'Ebre (IPCITE) i dels projectes que actualment estan duent a terme els centres d'estudis dels territoris de l'antiga Diòcesi de Tortosa.

Per complementar la trobada hi haurà també un dinar de germanor al restaurant El Faro i una visita guiada al nucli antic d'Alcanar.
Preu del dinar: 15€. (Inscripcions fins al 24 de novembre a merce@irmu.org) 

*Organitza: Associació Cultural Lo Rafal, Institut Ramon Muntaner i Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana Col·laboradors: IPCITE, Ajuntament d’Alcanar, Departament de Cultura, Diputació de Tarragona, Fundació Irla i OCTE

Més informació: 
www.omnium.cat
www.irmu.org

   

 

  • imatge de control 1per1