,
26/12/2013
Coses de la vida

La nit de Nadal i la gent que no ronda en tot l’any

Hi ha diferents situacions de Nadal que em neguitegen molt. M’emprenyen, per exemple, molts dels tòpics que protagonitzen converses, articles, paròdies i manifestos, però miraré de no parlar-ne, perquè els progres som molt previsibles i segur que ja us els imagineu. Em centraré en un tema que darrerament protagonitza les poques actualitzacions d’aquest bloc: la nit tortosina.

 

Demà (la nit de Nadal, i també les que vindran en els propers dies) serà una de les nit que menys m’agrada sortir, tot està massificat, quan dic tot em refereixo als tres o quatre llocs on es pot sortir. I quan dic massificat vull dir que literalment no s'hi pot entrar.

 

Per Nadal ronda tothom, també la gent que no ronda mai, uns perquè no estan i els altres perquè no són de rondar, però com que és Nadal, i toca rondar... ronden, o com toca vindre, vénen. Miraré d’explicar-me, perquè per res del món voldria que pensésseu que no vull que rondeu o que no vingueu, al contrari: veniu i rondeu, però feu-ho tot l’any!

 

Hi ha rondadores i rondadors habituals que se sacrifiquen setmanalment, deixant el fetge i la cartera als pocs bars que queden oberts, se sacrifiquen per a que en nits així tothom tinga un lloc on anar de festa.

 

Si tothom rondés una miqueta, com a mínim un cap de setmana al mes, potser hi hauria més vida nocturna, més espai, una miqueta de varietat, algun bar més... què em sé jo! Quedem que ho intentarem, no?

 

PD. Ho acabem de parlar a la porta d'algun bar*, mentre ens esperem per entrar. 

*dic algun per no fer propaganda...

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.