,
07/03/2017
Famílies

Neu als Ports!

Seguint un mapa d’exploradors hem aconseguit trobar la neu, preparar un gelat, fer guerra de boles i donar-li vida al ninot Lluís! La primera nevada dels Ports ens la vam perdre, estàvem tots al llit covant la grip. Avui quan hem vist que el Port tornava a estar enfarinat hem carregat trineu, jaquetes i roba d’abric i hem enfilat carretera amunt!

Quan mos he despertat hem dibuixat un mapa per poder arribar amb èxit a la muntanya de la neu, els Ports! Mireu aquí el teniu…

Primer hem hagut d’anar fins al cotxe, localitzar la carretera, un gran arbre i roques gegants fins trobar la neu. Seguir el mapa en atenció ha fet que trobar-la fos encara més emocionant!

Només girar l’última corba hem hagut de parar el cotxe per baixar a tocar-la. Fer petjades a la neu és màgic! difícil amargar-se sense deixar pistes… I per entrar en calor, guerra de boles!

Ja més relaxats hem decidit fer un ninot. La neu cobria pedres, fulles i plantes… així que trobar els elements per crear-lo no ha sigut fàcil.

Per agafar forces hem improvisat un gelat de neu mmmmm… deliciós!

Què us sembla el nou membre de l’expedició?

Li hem col·locat fins i tot pèl! I ha quedat batejat al mateix moment de fer-nos la foto. Qui no ha dit mai “Lluís” quan dispara la càmera?? Per als adults és habitual però per als més petits este costum pot despistar… quin riure! La Llum ha donat per fet que el ninot es deia Lluís i així s’ha dirigit a ell des del moment de la foto. Lluís s’ha quedat ;)

Hem intentat pujar fins a les antenes per poder enamorar-nos una mica més del paisatge emblanquinat des del mirador nou. Però amb tanta neu i gel sense cadenes era impossible avançar, així que hem fet mitja volta deixant l’aventura del mirador per a un altre dia.

Prudència sempre!

RECOMANO: roba d’abric i calçat impermeable. I de recanvi!

UBICACIÓmaps

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Este és un espai on trobareu propostes d’activitats gratuïtes per a famílies a les Terres de l’Ebre. Idees actives que proposem a partir de la nostra experiència familiar i que es poden fer en un sol dia. Plans per a exprimir les Terres de l’Ebre aprofitant, sobretot, els espais privilegiats que mos regalen lo Delta i els Ports. 

08/04/2017
Famílies ebrenques compromeses amb el consum local, autogestionat, conscient i ecològic
07/03/2017
Seguint un mapa d’exploradors hem aconseguit trobar la neu, preparar un gelat, fer guerra de boles i donar-li vida al ninot Lluís! La primera nevada dels Ports ens la vam perdre, estàvem tots al llit covant la grip.
18/01/2017
Coneixeu la Serra de les Veles? és un petita muntanya de 95 metres d’altitud situada a Campredó (Tortosa). Al cim, es troba la Torre de Font de Quinto.
02/01/2017
La nit de fi d'any, a casa, tenim el costum de fer el ritual de les veles. Després de sopar, escrivim en un paper tots els propòsits per l'any nou.
12/12/2016
Enguany lo senyor Tió és Paülsenc! I com Paüls, és un Tió ben especial. La Llum ja té tres anys i ha volgut col·laborar en tot el procés… L’hem buscat per la muntanya molt atents esperant sentir la seua crida. Per fi l’hem trobat!
23/11/2016
Avui us hem preparat un recull amb 7 de les BIBLIOTEQUES de les Terres de l’Ebre amb l’agenda infantil més activa!! Perquè a les 5 de la tarda es fa fosc i no volem tancar-mos a casa… i perquè llegir, famílies, mos fa més lliures!
14/11/2016
Avui us contaré com li hem explicat a la nostra filla gran, que ja ha fet tres anys, què significa estar d'aniversari. A les sorpreses, festes, veles i pastissos li hem sumat un joc ben divertit... la celebració de la vida!