,
18/01/2017
Famílies
Exterior de la Torre de Font de Quinto

Torre de Font de Quinto - Campredó

Coneixeu la Serra de les Veles? és un petita muntanya de 95 metres d’altitud situada a Campredó (Tortosa). Al cim, es troba la Torre de Font de Quinto. Una torre d’origen templer (S.XIII) restaurada i habilitada per rebre visites i donar a conèixer la seua curiosa història.
 


A l’interior, explicació gràfica del seu orígen.
 


Escales d’accés a la part més alta.

Des del seu interior i també des de la part més alta, podreu gaudir de vistes privilegiades del Riu Ebre, els Ports i els termes municipals de l’Aldea, Tortosa i Amposta.


Imatge del Riu Ebre al seu pas per Campredó.


Vistes del Riu i els Ports.

Per visitar-la podeu aprofitar quan s’hi fan activitats, com la festa major o alguna celebració puntual. I si preferiu anar per lliure i escollir dia, també podeu demanar la clau a l’ajuntament de Campredó (telèfon: 977 59 70 50) que té una còpia a disposició dels visitants. A més, si ho preferiu, podeu aparaular una visita guiada per part de la regidoria de cultura.

Per ampliar informació sobre la Torre, podeu llegir esta entrada del bloc de l’escriptor campredonenc Emigdi Subirats.

Què! Us animeu? passe-ho bé EBREFAMÍLIES!!

UBICACIÓ: maps

RECOMANO: calçat còmode i una capa de templer.

--
Més informació: 

blogscat.com/ebrefamiliesactives

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Este és un espai on trobareu propostes d’activitats gratuïtes per a famílies a les Terres de l’Ebre. Idees actives que proposem a partir de la nostra experiència familiar i que es poden fer en un sol dia. Plans per a exprimir les Terres de l’Ebre aprofitant, sobretot, els espais privilegiats que mos regalen lo Delta i els Ports. 

08/04/2017
Famílies ebrenques compromeses amb el consum local, autogestionat, conscient i ecològic
07/03/2017
Seguint un mapa d’exploradors hem aconseguit trobar la neu, preparar un gelat, fer guerra de boles i donar-li vida al ninot Lluís! La primera nevada dels Ports ens la vam perdre, estàvem tots al llit covant la grip.
18/01/2017
Coneixeu la Serra de les Veles? és un petita muntanya de 95 metres d’altitud situada a Campredó (Tortosa). Al cim, es troba la Torre de Font de Quinto.
02/01/2017
La nit de fi d'any, a casa, tenim el costum de fer el ritual de les veles. Després de sopar, escrivim en un paper tots els propòsits per l'any nou.
12/12/2016
Enguany lo senyor Tió és Paülsenc! I com Paüls, és un Tió ben especial. La Llum ja té tres anys i ha volgut col·laborar en tot el procés… L’hem buscat per la muntanya molt atents esperant sentir la seua crida. Per fi l’hem trobat!
23/11/2016
Avui us hem preparat un recull amb 7 de les BIBLIOTEQUES de les Terres de l’Ebre amb l’agenda infantil més activa!! Perquè a les 5 de la tarda es fa fosc i no volem tancar-mos a casa… i perquè llegir, famílies, mos fa més lliures!
14/11/2016
Avui us contaré com li hem explicat a la nostra filla gran, que ja ha fet tres anys, què significa estar d'aniversari. A les sorpreses, festes, veles i pastissos li hem sumat un joc ben divertit... la celebració de la vida!