,
23/10/2019
Novetats del projecte
Descobrint la Setmana Medieval de Montblanc

9 anys sortint de casa

Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet. Què lluny queden les enciclopèdies, les pàgines grogues, les hemeroteques i els retalls de diari! I això precisament és el que avui he fet, dia en què Surtdecasa celebra 9 anys de vida, per fer una mica de flashback: posar Surtdecasa a Google (el gran i totpoderós cercador). 

I uff, la veritat és que, amb el resultat de notícies i imatges que han aparegut al llistat, m'ha envaït una barreja d'emoció, sorpresa, melanconia, orgull i temor. Perquè, amb 9 anys, el cert és que han passat moltes coses. Persones que han arribat i que han marxat - i algunes que, després de marxar, fins i tot han tornat -; projectes plens d'il·lusió que han funcionat i altres que s'han quedat pel camí; reptes que ens han ensenyat i ens han fet créixer; decisions molts cops difícils de prendre - algunes encertades i altres no tant - que ens han fet avançar i madurar com a projecte i com a persones. Promeses que no han arribat, sorpreses que ens han motivat i, sobretot, coneixences que ens han ensenyat. 

Durant 9 anys, Surtdecasa s'ha fet gran i nosaltres també. Alguns hem tingut fills, d'altres han fet la volta al món, hem crescut com a professionals i com a persones, sempre acompanyats d'aquells fidels que hi són des del primer dia (i que tant us hem d'agrair) i de tots aquells que, durant aquest temps, s'han anat sumant al projecte. Un projecte que, des del primer dia, ha cregut en una manera de treballar i d'avançar. Que s'haurà equivocat més d'una vegada, però que ha après de tot i cadascun dels seus errors. Amb el clar objectiu de posar en valor la cultura que ens fa millors com a societat, aquella que ens ajuda a créixer, a compartir, a pensar i a disfrutar de les coses bones que té la vida. 

Seguim creient en Surtdecasa. Potser més que mai. Amb nous reptes, nous horitzons, canvis que segur que vindran i oportunitats que esperem saber aprofitar. Seguirem animant-vos a sortir de casa perquè estem convençuts - i 9 anys ho demostren - que és el millor consell per ser feliç. 

Neus Barberà
Membre de Surtdecasa SCCL

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans