,
17/07/2019
Novetats del projecte
Entrada a les noves oficines de Surtdecasa

Surtdecasa inaugura noves oficines!

Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes

El músic Miquel Àngel Marín i el poeta Eduard Carmona van posar la nota artística amb un recorregut recital pels nous espais de treball

Més d'un centenar de persones, entre col·laboradors del projecte, artistes i  amics, van aplegar-se a la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes, el passat divendres 12 de juliol, en una celebració que va comptar amb les actuacions del músic Miquel Àngel Marín i el poeta Eduard Carmona, que van fer un recorregut recital poètic pels nous espais de treball recentment estrenats.

La festa, que es va celebrar en horari de tarda, va comptar també amb la presència del Director territorial de Cultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Bladé, i amb l'animació musical a càrrec de Termi, així com dels vins de la coopertiva Sant Josep Wines de Bot i les cerveses artesanes de Lo Gambusí.

La cooperativa Surtdecasa SCCL, editora del mitjà de comunicació amb el mateix nom, donava la benvinguda així a un espai totalment rehabilitat situat als baixos de l'avinguda Ports de Caro, número 21, just al costat d'on es trobaven les oficines antigues. Aquesta inauguració marca una nova etapa en el projecte que va començar com una iniciativa emprenedora l'octubre del 2010 amb la voluntat de difondre l'activitat cultural de les Terres de l'Ebre, i que en aquests gairebé nou anys, s'ha estès a la resta de Catalunya. Recentment s'ha posat en funcionament també l'edició de Barcelona amb la voluntat de ser un mitjà que pugui difondre l'activitat cultural de tot el país, sense obviar cap zona geogràfica.

Surtdecasa.cat va finalitzar l'any 2018 amb 1.426.000 usuaris únics i més de 3.500.000 pàgines vistes, situant-se com a tercer digital de cultura, per darrere de Catorze i Time Out.

Vinculat al projecte també s'ha desenvolupat una nova APP que posa a disposició de l'usuari més de 1000 activitats vinculades amb la cultura a tots els punts del país. L'aplicació, feta tant per a iOS com per a Android, es pot descarregar als dispositius mòbils i permet que l'usuari pugui estar informat de tota l'activitat cultural més propera a la seva geolocalització. 

Surtdecasa.cat compta amb l'actualitat amb cinc socis treballadors més dos socis col·laboradors així com una xarxa de periodistes col·laboradors a tot Catalunya. A més, en els darrers anys, ha contractat tres persones per enfortir el projecte des del punt de vista comercial i comunicatiu.

 

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans