,
23/10/2016
Novetats del projecte
Moments previs a la festa, amb el cartell en primer pla

Som cultura, som Surtdecasa

Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà? Ho haurem de suspendre? - i nerviosos per si la invitació a la festa hauria animat a la gent a venir (mai ho saps fins que no t'hi trobes!)

Enguany, Santa Bàrbara era el lloc escollit i la Masada de l'Alto, l'espai - per a molts desconegut - que ha emmarcat la sisena edició d'una festa que - tot i ser petita, recollida, familiar - significa molt per a l'equip de Surtdecasa. Aquí vam gravar els primers espots d'un projecte que ens il·lusionava, que no sabríem com aniria, que ha anat evolucionant, creixent i madurant en tot aquest temps. Qui ens hagués dit que, sis anys després, hi tornaríem tan ben acompanyats!  

 

De projectes artístics que ens tenen enamorats, de productes amb personalitat i ànima, de persones amb qui compartim la manera de viure i veure el territori. Un matí per trobar-nos, per conèixer-nos, per descobrir-nos. Perquè, al cap i a la fi, la cultura és precisament això: viure, sentir, compartir. 


Foto: Fabio Vega

Cervesa, música, contacontes, converses, abraçades i somriures. "Ja fa 6 anys!", "Un plaer conèixer-vos", "Gràcies a Surtdecasa, no parem d'anar amunt i avall". Un diumenge que sempre passa massa ràpid. Que no tens temps de ser conscient del que, precisament, estàs celebrant. Perquè potser encara no t'ho acabes de creure. Perquè potser encara sents que hi ha molta feina a fer. 

 
Foto: David Montserrat

Sigui com sigui, una nova festa de Surtdecasa ha passat. I ha sortit el sol. Fins i tot ha fet calor! I ha vingut molta més gent de la que ens esperàvem. Familiars, coneguts, amics, amics d'amics i gent que no coneixíem. Petits, grans i companys que sempre estan allí. "Surtdecasa és una gran família", sempre diem. I realment, en dies com avui, te n'adones que és així. Una gran família que, cadascú a la seva manera, està fent crèixer una terra; està creient en un futur; està estimant una manera de ser. 

Infinites gràcies per acompanyar-nos en un dia com avui! 

Som cultura, som Surtdecasa! ;) 

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans