,
27/10/2015
Novetats del projecte
Algunes imatges d'aquests 5 anys de Surtdecasa.cat

Anys, experiències i companys. 5 anys de Surtdecasa

Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat. Un projecte que va nàixer de la humil il·lusió de treballar d'allò que havíem estudiat - i que tant ens agradava - i, al mateix temps, de poder posar el nostre granet d'arena per fer millor unes terres que ens havien vist créixer - i que tant ens estimàvem. 

Innocència, ingenuïtat, fins i tot, inconsciència. Sense saber què representava realment ser un 'emprenedor', vam començar una aventura que no sabíem on ens portaria. Un camí ple d'incerteses que ningú preveia cap on ens derivaria. Feina i vida es van convertir en una mateixa cosa. Presentacions, reunions, trucades, quilòmetres i xerrades. Hores i més hores davant l'ordinador. Escrivint, programant, dissenyant... Maldecaps i decepcions que es contrarestaven amb felicitacions i reconeixements. 

Els anys han anat passant i d'aquell 23 d'octubre de 2010 ja en fa cinc anys. Cinc anys que ens han canviat, però que també ens han ensenyat. Cinc anys plens de decisions, però també plens de noves coneixences. Cins anys de molta feina, però també de molts bons moments. Cinc anys que ens han fet créixer, com a projecte i com a persones. 

Pel camí, hem conegut gent fantàstica, amb qui hem compartit il·lusions, dubtes i somnis. Companys d'equip que, encara que sigui per un temps, han format part d'aquesta gran família que és Surtdecasa. A tots ells volem donar les gràcies. Per l'esforç, per les ganes, pel suport i, sobretot, per haver fet que aquell projecte que, innocents, ingènues i inconscients, començàvem fa cinc anys s'hagi convertit en la millor aventura de les nostres vides. 

On ens portarà, encara no ho sabem. Però estem convençudes que haurà valgut la pena. 

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans