Anys, experiències i companys. 5 anys de Surtdecasa

27/10/2015
Algunes imatges d'aquests 5 anys de Surtdecasa.cat

Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat. Un projecte que va nàixer de la humil il·lusió de treballar d'allò que havíem estudiat - i que tant ens agradava - i, al mateix temps, de poder posar el nostre granet d'arena per fer millor unes terres que ens havien vist créixer - i que tant ens estimàvem. 

Innocència, ingenuïtat, fins i tot, inconsciència. Sense saber què representava realment ser un 'emprenedor', vam començar una aventura que no sabíem on ens portaria. Un camí ple d'incerteses que ningú preveia cap on ens derivaria. Feina i vida es van convertir en una mateixa cosa. Presentacions, reunions, trucades, quilòmetres i xerrades. Hores i més hores davant l'ordinador. Escrivint, programant, dissenyant... Maldecaps i decepcions que es contrarestaven amb felicitacions i reconeixements. 

Els anys han anat passant i d'aquell 23 d'octubre de 2010 ja en fa cinc anys. Cinc anys que ens han canviat, però que també ens han ensenyat. Cinc anys plens de decisions, però també plens de noves coneixences. Cins anys de molta feina, però també de molts bons moments. Cinc anys que ens han fet créixer, com a projecte i com a persones. 

Pel camí, hem conegut gent fantàstica, amb qui hem compartit il·lusions, dubtes i somnis. Companys d'equip que, encara que sigui per un temps, han format part d'aquesta gran família que és Surtdecasa. A tots ells volem donar les gràcies. Per l'esforç, per les ganes, pel suport i, sobretot, per haver fet que aquell projecte que, innocents, ingènues i inconscients, començàvem fa cinc anys s'hagi convertit en la millor aventura de les nostres vides. 

On ens portarà, encara no ho sabem. Però estem convençudes que haurà valgut la pena.