,
09/05/2016
Novetats del projecte
Sant Gregori

Sant Gregori done força als rondadors!

Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides. Coincidències, casualitats d'aquelles que - tot i que no cregues massa en estes coses - te fan pensar que tot passa per alguna cosa. Són senyals!, que dirien alguns. 

La realitat és que, tot i no ser massa de missa, que diguem, Sant Gregori sempre ha estat molt lligat a Surtdecasa. I, en la tonteria, s'ha convertit - o més aviat, l'hem convertit - en lo sant més rondador dels que existixen. És qui vetlla per a que sortir de casa sigue cada dia possible. Per a que sempre sapiguem què podem fer i tinguem, encara més, sempre ganes de trobar-nos amb gent, compartir converses, descobrir propostes i viure experiències. 

Avui és Sant Gregori. I, potser perquè és dilluns i, a més, un dilluns gris i plujós, ens hem posat una mica nostàlgics. O més que nostàlgics, emocionats. De veure com aquella anècdota de posar-li Gregori a un personatge imaginari de facebook que anava informant de les coses a fer a les Terres de l'Ebre, a dia d'avui tingue tants seguidors, tants germans i tants devots. De la festa, de la cultura, del patrimoni, de les ganes de viure i conèixer. 

No som de missa, ja ho hem dit, però sí que està clar que Surtdecasa s'ha convertit en la nostra religió. Visca Sant Gregori! 

 

*L'estampeta il·lustrativa és obra de Josep Sabaté. Rondador ebrenc de referència, tot i haver perdut pistonada últimament... ;) 

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans