,
11/05/2015
Novetats del projecte
Pàgina d'usuari propia
Foto:
Surtdecasa.cat

Ara pots tenir el teu Surtdecasa.cat

Marejat de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? Surtdecasa.cat vol oferir-te la informació que més s'adapti als teus gustos i interessos perquè no hagis de buscar allò que vols, sinó que simplement ho trobis. Com? A través d'un perfil privat d'usuari on et podràs personalitzar la teva agenda i estar al dia dels continguts que més t'interessin! Una pàgina que et podràs confeccionar a mida, i també adaptar estèticament perquè puguis sentir-t'hi identificat. Si vols gaudir d'aquesta experiència i inaugurar la nova etapa de la comunicació interactiva que et proposem, només t'has de registrar.

Hi pots accedir des dels botons 'Inicia sessió' o 'Registra't' (si no has iniciat sessió o encara no has creat cap compte d'usuari) o des del botó amb el teu nom d'usuari que trobaràs a la part superior dreta del web.

Seguiu aquest vídeo tutorial:

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans