,
07/01/2015
Novetats del projecte
El hit del grup britànic Pulp, Common People
Foto:
Cedida

Iniciem el cicle de retrats Gent Normal

El grup britànic Pulp va fer al 1995 un elogi de la gent normal en el seu hit  "Common people".  De fet, el líder del grup, Jarvis Cocker es declara fan incondicional de les històries quotidianes, i les petites anècdotes que passaven al carrer. El venedor de loteria, el senyor que vigila els teatres, el jardiner, el taxista, el músic de carrer, el cambrer, el fonambulista... Des de Surtdecasa.cat volem fer un homenatge també a les persones anònimes que viuen la seva vida amb passió. Per això, en aquest inici del 2015 inaugurem el cicle Gent Normal, una sèrie de retrats basats en entrevistes a persones que viuen a les Terres de l'Ebre. Aquest cicle, proposat per la jove periodista Marina Pallás, entèn la cultura com un fenòmen ampli, format en gran part per totes aquestes indentitats individuals a les que volem posar llum i paraules. Esperem que les gaudiu de ple. I qui sap si un dia vosaltres podeu ser els protagonistes!

Surtdecasa.cat neix el 23 d'octubre de 2010 com una iniciativa professional, jove, independent i integradora) per revitalitzar l'escena cultural de les Terres de l'Ebre. La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

23/10/2019
Des de fa temps, quan volem saber qualsevol cosa - ja sigui una adreça, una notícia, una recepta o el nom d'una pel·lícula - ho anem a buscar a internet.
17/07/2019
Més d'un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat a Roquetes
23/10/2016
Just enguany, la festa ha caigut en el mateix 23 d'octubre que, fa sis anys, ens presentàvem en públic (en aquella ocasió, al Centre del Comerç de Tortosa, ho recordeu?) Com sempre, ens hem despertat patint pel temps - plourà, no plourà?
09/05/2016
Alguns ja sabreu la història de Gregori Surtdecasa. Sis anys, ni més ni menys, que va començar a formar part de les nostres vides.
27/10/2015
Es fa molt difícil resumir 5 anys al capdavant de Surtdecasa.cat.
21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.  Garcia-Milà ha explicat els orígens de Surtdecasa.cat i la seva expans