,
07/05/2015
El nostre temps
D'esq. a dreta: J. A. Navarro, J. Gurrera, C. Azara, Allande Lizarraga (ATEDUC), S. Muñoz, A. R.

Plantada d'arbres a l'abocador d'Amposta

Com cada any des de l'Associació de Defensa Forestal d'Ulldecona ens van invitar a una plantada d’arbres. Aquest any ens van cedir un autobús que ens va portar fins al lloc on feiem la plantada, prop de Masdenverge, en terme municipal d'Amposta. Els principals objectius eren col.laborar en la plantada d’arbres en zones degradades o deteriorades (en aquest cas a l’antic abocador de Tosses d’Amposta) i protegir el sòl contra l’erosió. Hi havia representants de diferents entitats socials del territori. També van ser-hi presents l’Excel·lentíssim Sr. Alcalde d’Amposta i diferents periodistes del territori que informaven sobre la diada. 

Quan vam arribar ens van organitzar en grups de quatre persones per fer la plantada d’arbres. Els diferents grups van plantar diversos arbres, va haver-hi que en van plantar fins a sis. Vam trobar-nos coneguts i vam xerrar una mica entre nosaltres. Aprofitant el descans l'entitat que organitzava la plantada ens va invitar a esmorzar. Quan vam acabar les tasques vam pujar a l’autobús i ens va deixar al Centre. Nosaltres valorem la jornada positivament i repetirem l’experiència l’any que ve si ens hi tornen a convidar.

Mitjançant el següent enllaç es pot apreciar l'excel.lent treball que es fa any rere any amb aquesta iniciativa amb doble finalitat, treballant per a la lluita antiestigma de les persones que pateixen algun tipus malaltia mental i lluitar per un medi ambient millor.

http://canalte.xiptv.cat/placa-major/capitol/plantada-de-pins-a-amposta

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog està gestionat pel propi personal de la Llar Residència i les seves entrades són obra dels usuaris, donant-los així l’oportunitat d’utilitzar-ho com una eina integradora i de comunicació amb la comunitat.

19/01/2017
Aquest és un recull d'articles escrits per un usuari de la Llar Residència Amposta, en Javier Jornet Jornet.
24/02/2015
A la Llar Residència Amposta creiem que un dels objectius que ha
24/11/2014
Durant el mes de maig, en una de les entrades al blog