,
11/02/2014
Noves tecnologies

Amor 2.0

Sempre hi ha lloc per a l'amor

Avui en dia anem en pressa a tot arreu. La feina, l’esport, la casa, los bancs… i cuidar a la nostra parella o buscar-ne una és algo que solem deixar una mica de banda. Doncs bé, per este segon cas, sempre podem tirar de les webs per a trobar parella.

Webs com Meetic.es o eDarling.es tenen el registre gratuït i això permet tenir un perfil complert i poder veure altres perfils. Si volem veure més continguts dels perfils, deixar comentaris, enviar missatges privats… llavors ja tenim que pagar una subscripció anual o mensual, que ens obrirà la completa interacció amb altres persones.
 


Una nit de passió… i un iPad

I dic iPad perquè la pantalla és més gran i és veu millor. Per què? Perque una nit de passió se pot convertir en un joc molt divertit gràcies al Kamasutra per a iOS. Una aplicació on trobareu totes les postures del famós catàleg ancestral de sexe, explicades i il·lustrades, per a que pugue practicar-les. En responsabilitat, que n’hi ha alguna en la que se pot pendre molt de mal.

Aplicacions: Kamasutra | Grande Kamasutra | KamaSutra Posiciones
 


Juntos, una app para dos

Si, hi ha apps per a mòvil pensades només per a parelles. I no és res sexual, sinó una app que agrupa diferents serveis que una parella pot necessitar en el seu dia a dia o en un moment puntual. Que si ja utilitzem tot això amb la parella en diferents apps, pos potser no cal ara canviar-ho tot.

  • Privacitat. Prometen una bona encriptació y que res sortiarà d’allà.
  • Experiència de missatgeria única. Compartir el teu estat d’ànim, fotos, o… palmades al cul i petons virtuals. Aquí és quant lo cursi supero a lo útil.
  • Baul de records. Has rebut un missatge o una foto que t’agrada molt? Ho marques i es guardarà al baul per a sempre.
  • Calendari. Pots crear esdeveniments individuals o per a la parella, i les fotos fetes durant aquest acte també quedaran recollides i marques amb el dia.
  • Llistes compartides. pel·lícules, idees per a una festa, ingredients per a un dinar… tots dos podreu modificar les llister amb les vostres coses.

Les més valorades están disponibles per a iOS i Android:

Twyxt

Couple

Avocado

 

Espero que us hagi estat útil. Ens veiem al pròxim pantallasso, cuquis!
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static