,
17/06/2014
Noves tecnologies
La última edició de la fira del videojoc

La nova generació entra en joc

E3 2014 de Los Ángeles

La última edició de la fira del videojoc per excel·lència tenia que ser el destape definitiu dels jocs de nova generació, esta next gen que lideren PS4 i XBOX ONE, però excepte per un parell d’exclusives, tots segueixen mirant encara a l’actual generació de videoconsoles.

Això és deu a que la majoria de consoles actives segueixen sent de PS3, XBOX360 i Wii, per lo que els estudis no s’han atrevit encara a fer jocs que deixen de banda a un gran percentatge dels compradors de videojocs.

Però què ens ha agradat més de la E3?

Uncharted 4. Naughty Dog

La trama portarà a Nathan Drake a una (última?) aventura per tot el món per a descobrir una conspiració històrica darrera d’uun tresor pirata. El teaser mostra un mou motor gràfic i es promet 1080p i 60 fps en el seu projecte més ambiciós fins al moment. Exclusiu Sony (PS4).


 

The Order 1886. Ready At Dawn

Acció en 3a persona, una ambientació steampunk i situat a una alternativa Londres victoriana, és uno dels títols més esperats de Sony. Una congregació que vetlla per la nostra seguretat contra les forces del mal i que haurà de ser restaurada per a enfrontar-se als éssers monstruosos que tindrem com a enemics. Exclusiu Sony (PS4).


 

Tom Clancy's The Division. Ubisoft

Ja es va presentar al 2013 però no arribarà fins a 2015. El trailer mostra amb un timelapse la situació: una terrible pandemia que ha acabat en la vida de milions de persones. Controlarem a un equip paramilitar decidit a defensar als civils. "La tragedia es invisible… fins que algú s’enfronta a ella" diu una veu en off. PS4 i XBOX ONE.


 

Assassin’s Creed Unity. Ubisoft

Assassin's Creed arriba a un dels moments històrics més atractius. Si la promesa de reviure la Revolució Francesa no és suficient, segur que Arno Dorian i els seus companys assassins si que ho faran. Mode coperatiu de joc (més d’un jugador), un motor gràfic de multituts i el gust pels detalles als interiors. PS4 i XBOX ONE.


 

Batman Arkham Knight. Rocksteady

Una primera veu, Espantapájaros, es presenta com el malvat d’un de los finals de saga més espectaculars: Arkham Knight entra pels ulls i ens fa la boca aigua saber que podrem pilotar el Batmòbil pels carrers de Gotham (mísils inclosos). PS4 i XBOX ONE.

 

Jugueu amb moderació.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static