,
01/04/2014
Noves tecnologies

Les apps de la setmana

 

Static

És una aplicació per a iPhone amb un simple objectiu: proporcionar-nos estadístiques sobre les nostres xarxes socials i serveis web. No fa anàlisis molt profunds, per lo que serà molt útil i fàcil per a portar un seguiment, ja que és molt neta i és molt fàcil de llegir la informació que dona. Per exemple, quants seguidors tenim a Twitter i la gràfica, quants M’agrada a Facebook o quants visitants té la nostra web i la corresponent tendència. Té suport per a Twitter, Facebook, Instagram, Foursquare o Google+, i també per a Tumblr, Youtube o Vimeo. 

iPhone - Gratuïta


 

Monkey Boots

Si us vau enganxar al Flappy Bird, este és un joc del mateix gènere, els endless runner, on encarnarem a un mono que corre per a escapar d’una estampida d’elefants pequeños, grans i algún que altre mamut. Per a sobreviure haurem de saltar per damunt d’ells i utilitzar correctament el botó de retrocedir. No té més. Simple i adictiu: a correr!

iPhone - Gratuïta


 

Toib

El problema entre Google i Microsoft té conseqüències negatives per als usuaris. Per exemple, l’absència d’aplicacions natives de Google als Windows Phone: Gmail, Google o YouTube, entre d¡altres. Toib és segurament el millor client de YouTube que podem trobar per a Windows Phone. Inclou inici de sessió per al nostre compte, amb una interfície bonica i minimalista que encaixa molt bé en el sistema Windows Phone.

Windows Phone - 0,99 €


 

Agent

És un 5 en 1 d’eines útils per al dia a dia, per a situacions cuotidianes. És una app que incorpora la funció "No molestar", una d’estalvi en el consum de la batería, una per guardar la ubicació de on hem aparcat el cotxe, una que permet rebre trucades d’un grup determinat de persones mentres dorms, i una última per a autorrespondre trucades i missatges mentres conduixes. Tan simple como completa. Mireu com funciona aquí.

Android - Gratuita


 

FriendCash

És molt habitual que amb els companys de feina o amb els amics, és facin dinars, trobades, viatges o es comprim regals per a un dels amics per un aniversari, una boda, una paternitat, etc. També és molt habitual que un d’ells pague tot i tingue que fer de “cobrador del frac” detràs de la resta per a que paguen. En estos casos, sempre hi ha algú que acaba pagant més o un posa la part d’un altre i ja s’arreglaràn entre ells, però no s’arreglen mai. Amb aquesta aplicació podrem controlar qui ha pagat i qui no i que tothom estigue en pau, econòmicament parlant. Mireu com funciona aquí.

iPhone - 2,69 €

 

Vos espero com cada dimarts a les 12.30 h. a l'espai Pantallasso Blau de La Punta del Diamant, a Ràdio Tortosa 103.3 FM o www.radiotortosa.cat

 


Per cosetes del dia a dia, podeu seguir-me a Twitter
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static