,
20/03/2013
Noves tecnologies

Camí de la nova generació de videojocs

No hi ha 3 sense 4...

Fa un parell de setmanes, Sony va presentar el que seria la senda a seguir en la nova generació de videoconsoles, i ha donat pistes de la pròxima PlayStation 4 presentant el nou comandament DualShock 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En essència, el DualShock 4 és similar al actual (DS3), però incorpora una petita pantalla tàctil frontal que reconeixerà gestos i moviments, i tot i que mostrarà icones segons la pantalla on ens trobem, no reproduirà imatges. També introdueix una barra de llum a la part superior que no es només per estètica, ja que una càmara 3D pot rastrejar el moviment i la profunditat, incorporant caracterísitiques de PlayStation Move al propi DualShock 4. Aquesta llum cambiarà de color segons el número de jugadors per tal d'indentificar a qui correspon cada comandament. El nou comandament inclourà un micròfon per a fer xats de veu en partides online i un motor de vibració millorat. Aumentarà el pes del comandament, que era molt lleuger, en comparació al d’Xbox360, per exemple.

Podrem posar la PlayStation 4 en “modo suspensió” només tocant un botó i el joc se guardarà, entrant la consola en un estat de baix consum. A més, també en un botó podrem transmetre el joc en viu als amics, per a que estos facin captures de pantalla o agafen el control de la partida.

De totes formes, necessitarem vore com és la nova PlayStation 4 per a saber el que ens espera i el que ens aporta realment el nou DualShock 4.

 


 

ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG

Uns dies enrera se van “filtrar” unes imatges del que seria la portada de la nova entrega de l’existosa saga dels assassins i Ubisoft no va trigar molt en confirmar que les imatges eren reals, i que no eren un fan art o obra d’algún artista en temps lliure.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després d’Altaïr i les Croades, Ezio Auditore i els Borgia, i Connor Kenway a l’emergent nord-amèrica, ara el protagonista és el Capità Edward Kenway (iaio de l’últim assassí) i que lidera un grup de pirates contra el temible Barba Negra. Això donarà una dimensió diferent a la que teniem fins ara de la “Hermandad de los Asesinos”

Edward Kenway  viurà aventures entre barcos, canons, exploracions submarines i illes del tresor. Les armes s’actualitzen i, a més de la fulla característica verem, a bote pronto, 4 pistoles i 3 espases. Tot i que els rumors apuntaven a que la nova edició se situaria a Brasil, ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG se situarà en un hipotètic mar Carib de 1715, entre Cuba, Bahames i Jamaica, lo que no descarta que acabe arribant un DLC amb missions situades al país carioca.

La data de llançament balla entre el 8 i el 29 d’octubre (depenent de qui done la informació) i estarà disponible per a PlayStation 3, Xbox360, Wii U, PC i sortirà de manera simultània una versió per a PlayStation 4 i consoles de nova generació.

Aquí teniu el trailer en castellà per anar fent boca:

 


 

Recordeu que podeu escoltar-me cada dimarts a les 12.30 h. parlant sobre noves tecnologies i cultura digital a “La Punta del Diamant” de Ràdio Tortosa 103.3 FM o per internet a www.radiotortosa.cat

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static