,
07/06/2013
Noves tecnologies

Esperant l'Apple WWDC i la E3 2013

 

La semana que ve serà mogudeta:
 

Del 10 al 14 de juny, tenim Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) i se presentarà el nou sistema operatiu iOS 7, acompanyat de molts rumors com un iPhone Low Cost, el nou iPhone, nous iPads mini en pantalla retina, novetats al sistema MacOS... Apple ha fet una aplicació per a que tingueu tota la informació sobre les conferències.
 

De l’11 al 13 tenim la E3 2013, la expo-show anual del videojoc que té lloc a Los Angeles, on tindrem novetats sobre la PS4, la Xbox ONE i els videojocs que acompanyaran esta nova generació. Podeu descarregar l'aplicació per saber-ho tot.

Mentre arriben les novetats d'Apple i dels videojocs, anem a parlar de:

Recon JET: una alternativa més barata a Google Glass

Sembla que Google no estarà sola en la carrera per les ulleres intel·ligents, ja que Recon JET té un dispositiu similar, en un disseny més standard, menos cool que les de Google però sembla que  igualment útil. Són unes ulleres d’un estil esportiu que porten un dispositiu enganxat al vidre dret (com Glass) però per la part de baix. Estes ulleres porten un processador de doble nucli, pantalla d’alta resolució, càmara HD, micròfon, auricular, Bluetooth, Wifi, GPS, acceleròmetre, termòmetre, altimetre...

Tindran un preu entre els $400-600 davant dels suposats $1,500 de les Google Glass.

Cooliris

Cooliris és una aplicació que ens permet tenir en un sol lloc totes les fotos que pugem a les nostres xarxes, així com les que pugen els nostres amics o contactes.

El Primer que hem de fer, és sincronitzar els serveis que volem utilitzar. Actualment, la integració de Cooliris soporta Facebook, Instagram, Google Drive, Picasa, Twitter, Flickr, Renren (Asia), Yandex Fotoki (Rússia), Dropbox y SmugMug. Podem navegar molt còmodament pels serveis gràcies al botó superior central i, quan triem una opció, veurem unes miniaturas de las fotos, com un mosaic per on podem moure'ns en un dit, millorant la velocitat de navegació. Per exemple, a Facebook, podem mirar les fotos que hem penjat, les que apareixen al nostre newsfeed (inici) o entrar a veure les que penja un amic en concret. Podem seleccionar diferents fotos a la vegada i compartir-les (publicant-les a facebook, twitter...) i amb Conversations, podem compartir les fotos a través de correu electrònic, i encara que l’altra persona no utilitze l’aplicació, podrà entrar i consultar-les. Si la té instal·lada, a més, podrà deixar comentaris i compartir altres fotos.

Només disponible isponible per a iPhone, iPod Touch i iPad.


 

Us recordo que em podeu escoltar cada dimarts a les 12.30h a l'espai de Noves Tecnologies i Cultura Digital de La Punta del Diamant, a Ràdio Tortosa 103.3 FM o en streaming a radiotortosa.cat

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static