,
14/03/2013
Noves tecnologies

HABEMUS BLOG!

 

Hola lectors de Surtdecasa!

Aprofito que el catolicisme està d’enhorabona per l’elecció del Papa Francesc (a.k.a. Paco) per a fer la primera entrada a la petita ermita que és este blog dins de la gran familia de l’Església d’Internet.

Però tranquils que no discutirem sobre el bé i el mal o si la el bou i la burra tenien que estar al pessebre o no. Aquí parlarem d’altres religions: Apple, Windows, gadgets, webs, aplicacions mòbils, telèfons intel·ligents, tauletes tàctils, serveis online, videojocs i videoconsoles, etc. Sempre i quan no vingue la Roucocop a tancar-mos lo garito.

Si sou dels que us fa mandra llegir, també podreu escoltar-me cada dimarts a les 12.30 h.  parlant sobre noves tecnologies i cultura digital a “La Punta del Diamant” en Núria Mora, Ràdio Tortosa 103.3 FM o per internet a www.radiotortosa.cat 

 

 

Deixo una pregunta a l’aire: Algún dia tindrem un Papa ebrenc? Chi lo sá...

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static