,
29/01/2014
Noves tecnologies

Instawalk: la Tortosa dels templers amb filtres i etiquetes

Heu anat mai a una trobada d'instagramers?

I heu participat a un instawalk?

És més... Algú sap què és un instawalk?

Teniu l'oportunitat de descobrir-ho el pròxim dissabte 15 de febrer a Tortosa amb l'Instawalk Domus Templi – Tortosa, un recorregut a peu, des de les Ferreries i passant pel casc antic, ens portarà a la descoberta del Parador Nacional de Tortosa – Castell de la Suda, sojorn de l’Ordre del Temple a l’època de la reconquesta.

Durant el recorregut, totes les fotografies publicades a Instagram pels participants amb les etiquetes #DomusTempli i #terresdelebre (ambdós obligatòries) entraran a formar part d’un concurs en el que es podran guanyar diversos premis. Els participants al concurs podran guanyar un iPad Mini i una nit, o àpat, al Parador de Tortosa, i entre els participants a l'instawalk, se sortejaran dos lots de productes del Mercat de Tortosa.

Consulta el programa a www.igersebre.com i també pots descarregar les bases del concurs fotogràfic aquí.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static