,
24/04/2013
Noves tecnologies

SANT JORDI 2.0

Hola lligidors!

Si voleu regalar un llibre electrònic, trobareu moltes marques que en tenen, però per prestacions i preu, és molt recomanable el Kindle. El bàsic surt molt bé de preu (79€) i és un lector de tinta electrònica, no una tablet. I si teniu una tablet (Android o iOS) podeu descarregar l’app de Kindle i tots els llibres que compreu a Amazon es descarregaràn allà.

Si us agrada llegir en català, hi ha una web que es diu Edi.cat on trobareu publicacions només en català que es troben en edició digital.

Jo us recomano aquests llibres, uns en paper i uns en digital, que podeu trobar a Amazon i que valen la pena de llegir (o de fullejar):

“El Maestro del Prado” de Javier Sierra - Amazon: 9,49€ (Kindle)
Si segueix en la línia de “La última cena” i “El ángel perdido” serà un llibre que enganxarà. Novela que barreja fets històrics amb profecíes, temes bíblics que sempre són temes de conversa, etc. Javeir Sierra és un Dan Brown espanyol, però el seu llibre “La última cena” és anterior a “El Codigo da Vinci”. En esta entrega, seguirem misteris amagats en alguns dels quadres més famosos del Museu del Prado de Madrid.

“La pasta per als catalans” d’Antonella Speranza - Amazon: 16,63€ (Paper)
No és cuinera, però porta la pasta a les venes. Antonella Speranza és una napolitana que fa 11 anys que viu a Catalunya i és nota, perquè parla un català impecable, a la presentació de llibre a Barcelona dimecres passat vaig poder saludar-la i és molt simpàtica. Repassa tipos de pasta, tipos de salsa i dona receptes que se fa la boca aigua llegir-les. Algunes estan fetes per al llibre i moltes altres extretes del seu blog i podeu seguir-la al twitter: @pastacatalans

“Libro Rojo de Mongolia” - revistamongolia.com 18,90€ (Paper)
La història explicada des del prisma satíric i punyent de Mongolia. Esta Revista va sorgir fa uns mesos com una alternativa a l’humor en reparos. No tenen filtro. Una de les seves portades més memorables és “El Rey podría violarte (y 100 cosas más que el puede hacer y tú no)”. Podriem dir que estem davant de “La Perdiz” del segle XXI.

“Hawaii Meteor” de Jair Domínguez - Amazon: 4,99€ (Kindle)
Jair Domínguez, entre altres coses és col·laborador de “La Segona Hora” de RAC1, i esta és la seva primera novela després del seu debut amb el recull de contes "Jesucrist era marica". Aquesta història se sitúa en una hipotètica Catalunya on un grup de quatre terroristes faran el possible per aconseguir el seu objectiu: assassinar el Rei d'Espanya i proclamar la independència pel seu conte. Aventures rocambolèsques en un ambient apocalíptic, amb guerrilles i escenes de sang i fetge que signaria el mismíssim Tarantino. No espereu sutilesa ni una literatura depurada, esta novela és el brutalisme més burro portat a l'extrem.

A mi Sant Jordi m'ha portat 17 maneres de matar un home amb un tovalló d'Òscar Andreu, editorial Contra, i la veritat és que en dos capítols he rigut molt. Queda recomanat.

Espero que hagueu tingut una bona diada i que se us hagués trencat a tele i la ràdio i el router a les 20.30h de la tarde d'ahir...

Sortiu de manera ordenada i fins la pròxima entrada!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static