,
09/08/2014
Literatura i identitat

disparar rates i veure passar trens

Represa de dragonet al sol, marca blanca, malestesa entre dos cadires. Un balcó austrohongarés venut com italià, ulleres de sol xopes de suor, columna musical amb olor a sal i crêuza de mar. Cafè.

 

I de cop, Sicília. O Nàpols. O Sardenya. Louis Prima, i Louis Armstrong. I la Ràpita. I Ulldecona, i el Castell. I l'altre castell, les alegries i enrabiades, les festes d'agost que sempre direm que són una merda però que ja no i eh, visca i bravo. Shakira, com a categoria, i l'agost contemplatiu de flamenc forçat que boh, de fet wa yeah.

 

Les formigues que recullen, i el soul i el funk; la cadira d'oficina feta de rodes, i les cabrioles. La suor, glups, ja pastoseta, la dutxa que vindrà i el moixó que passa.

 

Tiersen. L'olor a mar, i a peix rostit, i a sa petardisme platgil, i a serra i olivera i Casa del Farmacèutic, i a embarcadero i barret de palla si convé, a rom cremat, en tancar els ulls.

 

L'intuir que la fe –la voluntat, el desig, el ser cabossa, el poder del voler, la mala hòstia– i les muntanyes vés a saber, però que les consciències collins, tu. Collins.

 

I somriure, i contemplar. Repetir en bucle, expectar. I panses i figues i nous i olives. I bluegrass, clar.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Ajuntalletres i corredor de finques.

9N
06/11/2014
El 9N és incòmode. Bruteja.
09/02/2014
Èxit d'un inèdit matrimoni entre la banda de la Unió Filharmònica i el món del rock el passat cap de setmana a Amposta.
11/01/2014
éad,
28/10/2013
Un xiquet juga amb el micro de la taula. La gent fa cua, doblement. Uns, per a saludar i felicitar a Maite, Júlia i Cinta, recopiladores de les fotos i autores del llibre. Els altres, per a sortir.
30/06/2013
Girona. Parada d'una horeta abans d'agafar el bus. La gent, aquí, és així com molt europea. Seriosa, culta, democràtica. Probablement avorrida. Les xiques, tanmateix, són molt boniques. Tot deu anar lligat.