,
03/04/2020
Maternitat
Llegint un conte

22/30: Tres setmanes

I com aquell qui no vol la cosa, avui celebrem la tercera setmana de confinament familiar. Tres setmanes senceres, tancats a casa, sense escola, teletreballant i sense veure a ningú més (físicament) de la família o els amics a banda de nosaltres quatre. Sembla mentida, la veritat. Tres setmanes d'adaptació a una situació totalment nova, a unes rutines canviades, a uns límits ben marcats i a unes il·lusions que cada dia són més grans. 

Teòricament, encara ens en queda una més, de setmana, però crec que tots intuïm que el 13 d'abril no serà la data final d'aquest confinament ja tan assumit. I com m'agradaria, clar! Però totes les veus que t'arriben, dissimuladament, indirectament, insinuen que encara ens quedarem més temps tancats a casa. Per sort, segons els entesos, a partir dels 21 dies seguint una nova rutina, ja canvies els hàbits i el teu cos s'acostuma a una nova manera de viure. No sé si serà veritat, però el que sí és cert és que els dies passen una mica més calmats, amb menys crits i més abraçades. Més moments de calma i menys baralles per tot i per res. Serà que ens haurem començat a acostumar a viure confinats. Ànims, famílies!  

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.